Nit de la Recerca al CaixaForum

Vine a veure els tallers que farem al CaixaForum de Girona!!!

La recerca a escena: Què fa la recerca per tu i per mi?

Dijous 29 de setembre · 18 h

T’has preguntat mai què fa la recerca per tu? En el marc de la Nit Europea de la Recerca portem la Investigació a Escena, amb l’objectiu clar de poder sentir aquesta recerca el més propera possible. Diferents persones investigadores ens parlaran dels últims reptes que ens toquen de ple en el nostre dia a dia. Passarem per temes relacionats amb el canvi climàtic, aigua, recuperació de CO2, reactivitat química, protecció de plantes i de microorganismes. Però també de temes més socials relacionats amb la recuperació de les nostres costes el moviment #MeToo o com ens ajuda la intel·ligència artificial.

Durant l’acte hi haurà 14 microxerrades, ( click for talk details) totes elles parlant de diferents temes. La idea principal és que l’espectador s’emporti el missatge de perquè serveix la Recerca que fa per a ell.

Passejant per molècules

Dissabte 1 d’octubre · 17:30 h

Què tenen a dir els investigadors de la Universitat de Girona? Dons ens podem explicar perquè serveix la seva recerca de una manera molt divertida i interactiva. Si veniu aquest dissabte podeu passejar entre molècules, mirar com atrapar el CO2, i ser petits científics per un dia!

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: