La Nit Europea de la Recerca

Al node de Girona, la Nit Europea de la Recerca tindrà lloc el dia 30 de setembre, amb una festa a la Casa de Cultura de Girona! Des de les 5 de la tarda, investigadors de la Universitat de Girona oferiran tallers per explicar la seva recerca de forma que hi puguin participar públics de totes les edats, sobretot els futurs petits recercaires. La festa estarà amenitzada per en Dani Jiménez, que ens mostrarà com d’espectacular és la ciència, i com la trobem en el nostre dia a dia.

Les activitats de la Nit de la Recerca a Girona començaran el dimecres 28 amb un cicle de 3 dies de xerrades adreçades als instituts a la mateixa Casa de Cultura. Hi podreu trobar “Aigua, essencial en la nostra vida!“, “Robots i humans construint un món millor” i “Quàntica, tot és ciència quàntica!”.

El dijous 29, i en col·laboració amb Fundació La Caixa, en el CaixaForum de Girona podreu gaudir d’una sessió de microxerrades a partir de 2/4 de 7 de la tarda titulada “Què fa la ciència per tu i per mi?” on els investigadors ens explicaran com la seva recerca ens ajuda en el nostre dia a dia.

La festa dels investigadors continuarà al dissabte dia 1 de octubre a les 5 de la tarda, a on les famílies podran gaudir de tallers portats a terme pels investigadors de la Universitat de Girona a les instal·lacions del CaixaForum de Girona. El mateix dissabte al matí, a les 11, s’obriran les portes del institut de recerca IRTA, a Monells, perquè les famílies puguin conèixer de primera mà quina és la recerca que fan al voltant de la llet!

En el canal de YouTube de la càtedra hi trobem un vídeo resum de com és aquesta festa de la Nit de la Recerca.

Advertisement

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: