Presentació de la C4D al IJCC2.0

Tal i com vàrem anunciar, el passat divendres al Parc Científic i Tecnològic de la UdG varen tenir lloc les I Jornades de Comunicació Científica 2.0, on es va presentar oficialment la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG (C4D).

1

Abans de començar.

2

Sílvia Simon, directora de la C4D, inaugurant l’acte de lapresentació de la Càtedra al costat de Martí Casadesús, vicerector de Qualitat Docent de la UDG.

3

Les IJCC2.0 es varen poder seguir en directe per Internet des del Canal de les IJCC2.0.

Una bona afluència de públic vàrem poder gaudir de les ponències de Francesc Balagué (blocdeblocs.net), Trina Milan (stic.cat/trinamilan.cat), Enric Serra (elpunt.cat) i Miquel Bisbe (eram.cat).

4

Frnacesc Balagué.

5

Trina Milan.

6

Enric Serra.

7

Miquel Bisbe.

Després del descans (coffee networking) tots plegats vàrem poder participar, ja més activament, de la Taula Rodona Comunicació Científica per a la Generació 2.0, moderada per Miquel Duran (edunomia.net) amb Mercè Piqueres (ACCC/lectoracorrent), Marcel Coderch (FECyT), Victòria Salvadó (Degana Facultat Ciències UdG), Jordi Port (diaridegirona.cat), David Segarra (Recerca en Acció) i Gerard Mulà (Telefónica I+D).

8

9

Coffee networking.

10

Taula Rodona: Comunicació Científica per a la Generació 2.0. D’esquerra a dreta: Miquel Duran, Gererd Mulà, Marcel Cuderch, Victòria Salvadó, Mercè Piqueras, Jordi Port i David Segarra.

Benvinguda, C4D!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s